fredag 15 april 2011

Julius!

Hur det går för Julius då?


Igår var det 2 veckor sen som vi var på vårdcentralen med Julius om hans mage. Den veckan krånglade magen extra mycket med diareé och mycket "ont"!


Samma dag som vi skulle dit så hade hans mage varit okey i 2-3 dagar och det kändes bara fånigt. Men doktorn/sjuksköterskan tyckte att magen kände svullen (då tyckte jag att magen var "vanlig" mot när vi tycker den är svullen),och hon tyckte oxå att hans onda skulle kollas upp.


Dom tog blodprov på Bullen som skötte sig så bra. Han fick ett klistermärke och vi kunde glatt lämna dom. Senare samma dag så började diareén igen så då kändes inte besöket så meningslöst.
Förra veckan hade han ont igen på Torsdagen och Fredagen. Denna veckan har än så länge varit "fri"!

Vi väntar fortfarande på svar om det är Gluten eller inte. Jag hoppas verkligen inte det för vilket jobb det innerbär. Om det visar negativt ska vi prova att utesluta mjölk i 2 veckor.
Just nu så känns allt så överdrivet. För just nu är han utan problem. Men jag vet ju oxå att det är något som kommit och gått under den senaste tiden.
Jag tror oxå att Julius är en väldigt överkänslig grabb. Han har förkyldningsastma, fått falsk krupp, han blir lätt röd runt munnen, blir torr under vintern och som sagt; Äter han blodpudding bajsar han svart och av bara ett päron blir han lös.
Kanske är det så enkelt att vi måste tänka på vad vi lagar för mat. Vi är rätt så duktiga på att servera stark mat ibland... =P

Men först ska svaren komma....
(Hur lång tid ska det ta??)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar