onsdag 1 juni 2011

Bilddel 1 från Gran Canaria

Som sagt så blev det 400 bilder så jag tar några då och då istället.
Så jag kan tråka ut er extra länge!! =)


Maximilian skötte sig för det mesta bra under semestern. Vissa stunder så fick han en attityd likt en "minitonåring" men så fort han blev sysselsatt så var han hur gullig och duktig som helst.


Julle var den som blev lättast att handskas med. Varje dag tog han sin siesta och han somnade utvilad på kvällen. Ändå fick han inte så många "sovtider" som han är van vid så det och solen gav stackarn lite feber på Måndagen. Men som tur var så försvann den lika fort.


En av dom enkla och roliga stunderna var när farfar och pappa ville spela fotboll med pojkarna. Tur att man kan spela hemma med så dom vet vad dom ska göra i sommar! (När mamma vill lata sig och sola ;)


Bamse var en av barnens höjdpunkt. Här på kortet var barnen fortfarande väldigt blyga för denna jättenalle så även farfar fick vara med.

Vi stod på valet och kvalet om vi skulle beställa "Bamse-paketet" till pojkarna eftersom det var det ända dom pratade om. Men nu är vi glada att vi inte betalade extra för det. Då skulle dom vara med "Bamseklubben" själva 2 timmar om dagen och det hade dom varit alldeles för små och blyga för.
Men Bamse fick dom träffa ändå så dom var så lyckliga så!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar