torsdag 16 december 2010

Oxfile?

Ingen ville ge mig tips och ideér till smördegen men till Oxfile då??

Ska tilllaga detta på Nyårsafton och har ingen aning. Inte hur jag tilllagar den, vad jag ska ha till eller något!! Vin som passar? Sås?

Självklart kommer jag att lösa detta med men vore kul att få höra vad ni vet och kan oxå!! =))

1 kommentar:

  1. När jag gör oxfilé, brukar jag först marinera den i en blandning av typ olivolja, balsamvinäger, HP-sås, lite honung, salt & peppar. Stek på den så den får en yta i stekpannan & sen in i ugnen. Lite rosa i mitten är gott. Kolla tiden på nätet! Med köttsaften som blir över i formen kan du röra i cremefraiche ev lite buljong! riktigt nice! Servera med en riktigt krämig & god rotfruktgratäng på morot, palsternacka & potatis. Jag brukar riva dem & fylla typ 2/3 upp med grädde. salta peppra & lite vitlök! Så jävla nica! :D Testa! PUSS Lisituss

    SvaraRadera