onsdag 30 mars 2011

Semestertips tack!

Jag längtar mer och mer till sommaren men känner samtidigt att jag skulle vilja göra något mer! Inte bara Liseberg, djurparkar, sola/bada och High Chaparall.





Helst skulle vi vilja åka till Danmark men tycker nog att Legoland kanske är lite för mycket pengar särskilt nu när barnen inte är äldre!

Någon som vet något bra ställe?

Jag skulle vilja sova i stuga, kanske 2-3 nätter! Det ska finnas något lite lekland och kanske lite bad. Vart som helst i Sverige eller Danmark. (Inte för dyrt!)

Vilket är erat bästa tips? Kanske erat smultronställe?

1 kommentar:

  1. Hejsan!
    Jag kan verkligen rekommendera LaLandia i Rödby. Visseligen är det lite dyrt på högsommaren men om ni har möjlighet att åka typ midsommarveckan är det väldigt prisvärt!!! När vi har åkt har vi tagit en långhelg eller onsdag till söndag. Det har räckt för oss. Allt ingår när du har stuga. Inträde varje dag till ett kanon Badhus, rutschkanorna åker inte ut i nån djup pool utan det är glidyta så barnen kan åka själva =D Inträde till ett stort lekland varje dag. Det ligger vid havet om man är sugen på att bada ute, + att det ha getter som man får bada:-)Allt på området. Vi har vid ett par gånger åkte två familjer och tagit en 8 bäddsstuga och det har oxå funkat väldigt bra. Som sagt vi har varit otroligt nöjda!!
    Häls. Emma Melert

    SvaraRadera